Regulament

Regulamentul Pensiunei “VACANZA”

Dragi oaspeti, dorinta noastra este sa va oferim o experienta de neuitat la pensiunea “Vacanza”, din punct de vedere al cazarii precum si al celorlalte servicii. Pentru a putea sa va oferim toate acestea am stabilit o serie reguli de care va rugam, in mod respectuos, sa tineti cont atat in timpul cat si dupa ce s-a incheiat sejurul dumneavoastra la pensiunea nostra.

Rezervare

Pentru rezervare camere completati formularul de pe site (www.vacanza.md) sau apelati nr. de telefon:

Tel. Fix: 022-417-420
Moldcell: 0-795-55006
Orange: 0-684-11112

Toate rezervarile va sunt atribuite personal si nu pot fi vandute, cedate sau transferate. In caz de neprezentare pensiunea isi rezerva dreptul de a retine avansul si de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate.

Tarife si durata minima a sejurului

Tarifele noastre difera in functie de tipul de camera pentru care optati, disponibilitate, zi si anotimp, cat si de numarul de persoane din camera. La sfarsit de saptamana si pe perioada verii solicitarile sunt mari. In aceasta perioada si pentru anumite pachete oferite este posibil sa solicitam ca durata minima a sejurului sa fie de doua zile. Tariful pentru oaspetii pensiunei difera in functie de tariful de cazare.

Sosirea si plecarea

Primirea camerei (check-in) se poate face incepand cu ora 14.00. In anumite situatii, este posibil ca primirea camerei sa fie incepand cu ora 15.00.
Eliberarea camerei ( check-out ) se va face inainte de ora 12.00.
Poarta pensiunei se inchide la orele 11.00 pm.

Cazarea

Cazarea copiilor cu varste cuprinse intre 0-7 ani se va face gratuit, iar pentru persoanele peste sapte ani cazate peste numarul de locuri dintr-o camera se va percepe 30% din valoarea unui pat denumit supliment cu sau fara asigurarea unui pat suplimentar in camera.

Numarul total al persoanelor (incluzand infantii si copii) care se cazeaza nu trebuie sa depaseasca numarul maxim de persoane al camerei in care se cazeaza, in caz contrar fiind posibil ca persoanelor respective sa li se refuze accesul in camerele rezervate sau sa plateasca o suma aditionala de bani.

Nu exista costuri suplimentare pentru copiii sub 2 ani care stau in camera cu parinti.

Oaspeti suplimentari si musafiri (vizitatori)

Puteti primi musafiri sau oaspeti la foisor intre orele 8.00am si 22.00. Tariful pentru oaspeti suplimentari si musafiri (vizitatori) este de 100MDL – 120MDL pentru fiecare persoana. Este interzis de a primi oaspeti suplimentari si musafiri (vizitatori) fara a informa in prealabil administratia pensiunei “Vacanza”. Accesul oaspetilor suplimentari si musafirilor (vizitatorilor) pe teritoriul pensiunei “Vacanza” este interzis dupa orele 22.00.

Dress Code

Dragi oaspeti, pensiunea “Vacanza” nu practica un cod vestimentar anume, dar recomandam decenta si respect pentru ceilalti oaspeti si fata de personal.

Animalele de companie

Regula generala este ca nu este permisa cazarea in hotel a persoanelor insotite de animale si pasari. In cazuri exceptionale si numai cu acordul pensiunei, cazarea se va face prin prezentarea la sosirea in hotel a certificatului national/international de sanatate (sa cuprinda si vaccinarile).

Piscina

Piscina este disponibila pentru toti oaspetii pensiunei si are urmatorul program: 9:00 am si 9:00 pm

Este interzis accesul la piscina al persoanelor aflate sub influenta alcoolului sau a drogurilor.
Este interzis accesul in piscina al persoanelor cu plagi deschise, dermite, dermatoze sau boli transmisibile – pensiunea isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care prezinta afectiuni ale pielii, in piscina.
Afectiunile de sanatate ascunse, nedeclarate, exonereaza pensiunea “Vacanza” de orice responsabilitate.
Accesul in piscina se va face dupa efectuarea unui dus de prespalare pentru inlaturarea substantelor acide de pe corp (provenite din procesul natural de transpiratie).
Intrarea in piscina se face numai in costum de baie; nu este permisa intrarea in apa in tinuta de strada. Persoanele care nu respecta aceasta regula vor fi evacuate din piscina.
Este interzis consumul bauturilor alcoolice si al alimentelor de orice fel in bazin sau in jurul bazinului.
Nu sunt permise alergarile si jocurile imprudente pe marginea bazinului. Se interzice impingerea in apa a persoanelor aflate pe marginea bazinului. Nu ne asumam raspunderea asupra unor eventuale accidente sau probleme de sanatate cauzate din aceste motive.
Se interzice cu desavarsire sa se urineze in apa piscinei! Reactivii din apa vor indica persoana care face acest lucru si acesteia i se va imputa schimbarea apei piscinei precum si despagubirea celorlalti clienti prezenti la piscina.
Copiii sub 7 ani au acces in piscina numai insotiti si supravegheati de parinti! Este strict interzis accesul minorilor in bazine neinsotiti sau nesupravegheati. Veste pentru inot sunt disponibile la receptia pensiunei “Vacanza”.

Spatiul de parcare si autoturismele

Parcarea se poate face in locurile speciale amenajate si este gratuita. Desi luam toate masurile de precautie, nu ne asumam responsabilitatea in caz de furt sau de daune pe suprafata proprietatii noastre. Pentru evitarea acestor neplaceri nu lasati obiecte de valoare in interiorul autoturismelor.

Siguranta obiectelor personale

Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate pe teritoriul pensiunei “Vacanza”.

Asistenta speciala

Dorinta noastra este sa asiguram cele mai bune conditii persoanelor cu dizabilitati. Daca aveti nevoie de asistenta speciala de orice natura, va rugam sa ne anuntati in avans, pentru a putea sa va oferim un sejur cat mai agreabil.

Dispute si reclamatii

La producerea de pagube sau exploatarea defectuasa a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral paguba produsa.

Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasa, producerea de distrugeri a dotarilor, echipamentelor, spatiilor sau oricaror alte bunuri puse la dispozitie, atrage dupa sine consecintele prevazute de reglementarile si legislatia in vigoare.

Managerul pensiunei “Vacanza” nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea prezentului Regulament de catre clienti si nu va acorda despagubiri morale sau financiare in cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale.

Orice controversa, disputa sau reclamatie care ar putea sa apara in urma aplicarii acestor termene si conditii, vom incerca sa o rezolvam pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, va intra sub jurisdictia instantelor judecatoresti Chisinau.

Program de fidelizare

Ne rezervam dreptul de a acorda diferite bonusuri si servicii suplimentare fara plata cu scopul fidelizarii clientilor nostrii.

Program de eliminare a clientilor indezirabili

Clientul trebuie sa se conformeze uzantelor pensiunei. Acesta va trebui sa respecte normele de convietuire sociala si cele morale si sa aiba grija de proprietatea incredintata lui pe parcursul cazarii.
Orice incalcare a uzantelor pensiunei sau a normelor morale si de convietuire sociala da dreptul pensiunei “Vacanza” sa intrerupa imediat contractul / cazarea fara nici un preaviz.
Ne rezervam dreptul de a refuza cazarea clientilor in stare de ebrietate sau nepoliticosi si turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii pensiunei “Vacanza” sau deranjeaza alti clienti.
Ne rezervam dreptul de a evacua fortat din pensiune clientii indezirabili. De asemenea, tinanad cont de cele mentionate mai sus, ne rezervam dreptul de a ne selectiona clientii.
Contravaloarea eventualelelor distrugeri sau degradari ale bunurilor materiale apartinand pensiunei “Vacanza” va fi suportata de catre cei vinovati de producerea acestora.

Clauze finale

Consideram ca orice client in momentul cazarii sau in momentul accesarii vreunui serviciu oferit de pensiunea “Vacanza” a luat cunostinta de termenele si conditiile mai sus mentionate si le-a acceptat tacit.

Modificari termeni si conditii

Termenii si conditiile pot fi modificate fara a se face notificari in prealabil.

Data: 05.06.2015